bel facebook
079-2340202

Het bedrijf

Luchthavensnel is er op gericht om airportservice te leveren. Het is een jonge onderneming met chauffeurs met jaren aan ervaring. Onze focuspunten zijn er op gericht dat u een prettige en vloeiende reis heeft zonder te veel gedoe, daarom kunt u ook bij ons in de taxi pinnen en uw reservering online afhandelen. Wij zorgen er voor dat u binnen 24 uur een antwoord heeft op uw reservering van onze klantenservice die altijd voor u klaar staat.


Airportservice

Vakantie of zakenreis? Met Luchthavensnel gaat u zonder zorgen naar het vliegveld. Met dezelfde taxi terug? Boek meteen een retour. Dat kunt u allemaal doen met ons online reserveer formulier. Als u verder vragen heeft zijn wij uiteraard te bereiken via ons telefoon nummer.


Zakelijk vervoer

Als wij uw zakenrelaties op de Luchthaven ophalen dan vragen wij ze naar het meetingpoint te komen wij zorgen dat er op de afgesproken tij een chauffeur staat met een bordje met uw bedrijfsnaam en evt de naam van de gast erop zodat hij ons makkelijk kan herkennen wij begeleiden de gast naar de auto en brengen hem snel naar uw bedrijf. In onze tarieven zijn de parkeerkosten op de luchthaven reeds verwerkt dus geen extra kosten achteraf.

Rijden op rekening is ook mogelijk voor bedrijven wij hanteren dan een betalingstermijn van 14 dagen


Gastenboek

Hieronder kunt u een bericht achterlaten in ons gastenboek! Wij hopen dat u een prettige ervaring met ons heeft gehad.